Juniorgolf 2016


Velkommen til en ny sæson i juniorafdelingen.

 

Vi vil i denne sæson stadig tilbyde to ugentlige træninger, tirsdag 16.30-18.00 og onsdag fra kl.16.30 - 17.30

Vi har i løbet af vinteren fået oprettet en Facebook gruppe: "Royal Oak Juniorgolf" således der nu er oplysninger om træningstider, turneringer og matcher, informationer om sociale arrangementer og billeder fra juniorafdelingen også tilgængelige her.

Vi vil fortsat have et højt aktivitetsniveau. Igen i år skal vi arrangere en afdeling af RAJT. Derudover vil vi også arrangere sociale arrangementer for alle juniorer. Vi vil stadig have vores hyggefredage, og så vil der blive arrangeret en ranglisteturnering for alle juniorer på den store bane.

Vi vil i år ligeledes sende vore dygtige juniorgolfere til turneringer. Vi vil naturligvis fortsætte med at sende alle frigivne golfere der ønsker det til RAJT, og derudover skal de dygtigste også prøve kræfter med Junior DistriktsTour (JDT), hvor de skal måle sig overfor andre fra det sydjyske og fynske.

Vi håber på endnu et godt år for juniorgolfen her i Royal Oak, hvor det sociale er i højsædet, men hvor der også skal spilles en masse god golf.


Aktivitetskalender for 2016

8/4     Træningsopstart. Royal Oak
10/4     RAJT Henne
16/4     Junior distrikts tour Benniksgaard
17/4     Golfens Dag Royal Oak
30/4     RAJT Esbjerg Golfklub
21/5     RAJT Vejen 
22/5     unior distrikts tour Svendborg
27/5     HYGGEFREDAG 
29/5     Junior distrikts tour Ribe
5/6       RAJT Skærbæk Mølle 
12/6     RAJT Varde 
17/6     HYGGEFREDAG
18/6     Junior distrikts tour Odense Eventyr
6/8       junior distrikts tour Toftlund
13/8     RAJT Royal Oak 
26/8     HYGGEFREDAG 
4/9       Junior distrikts Tour Breinholtgaard
10/9     RAJT Kaj Lykke 
30/9     HYGGEFREDAG 
1/10     RAJT Breinholtgaard 

 

Hvis dit barn spiller RAJT i C eller D-rækken, er der en chance for at du, som forældre, bliver sat på som markør/scoretæller. Hvis du er forhindret i at gå markør, er det dit eget ansvar at finde substitut.

Hvis du har forslag, spørgsmål, ideer eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte juniorudvalgets medlemmer:

 

Formand

Ole Jensen

27 24 09 71

bakkevej8@yahoo.com

Juniorafd.

Mai-Britt Bonde   

29 73 08 93

 

Juniorafd.

Pia Geertsen

41 43 30 02

 

Juniorafd.

Steen Kristensen

26 87 29 09

 

Træner

Christian Nielsen 

31 36 76 11

cn@royaloak.dk

 


Nyttige links:
www.royaloak.dk
www.juniorgolf.dk
www.dgu.dk
www.danskgolfunion.dk/distrikt-3
www.rajt.dk


Gratis golf for unge

Nye vinde blæser i golfsporten, og derfor vil Royal Oak gøre op med gamle fordomme og vise Jels og omegn, at både spillet og omgivelserne er fantastiske, og at det slet ikke er så dyrt, som mange går og tror - faktisk er det ganske gratis at prøve, hvis man er under 18 år!

 

"Vi har i Royal Oak besluttet os for at invitere alle børn og unge til at prøve kræfter med golfspillet helt gratis til 3 gange juniortræning. Både min bror og jeg startede med at spille golf som seks-årige og er begge blevet professionelle instruktører", fortæller Christian Heiden Nielsen, Professionel golftræner i Royal Oak og fortsætter:

 

"En stor del af grunden til dette, skal findes i miljøet, der fandtes i vores barndomsklub. Ofte var vi på golfbanen fra tidlig morgen til sen aften, og mange af vores bedste oplevelser er kommet gennem golfen! Med disse lykkelige barndomsminder in mente, ligger det os meget på sinde at skabe et ligeså velfungerende juniormiljø i Royal Oak. Vores vision er enkel: Vi vil være Danmarks sjoveste juniorklub"!

 

Golf adskiller sig fra mange andre sportsgrene ved at man kan spille det hele tiden. Man er ikke begrænset til én eller to timers fastlagt træning om ugen, men kan træne, spille og lege alle ugens dage. Dette giver gode muligheder for at lave en masse sjove aktiviteter, og planen er, at man modtager undervisning to gange om ugen, og herudover også har muligheden for at deltage i en række andre arrangementer på de resterende ugedage, således at man får en aktivitetskalender, der bugner af sjove tilbud.

 

Alle, der ønsker det, kan altså prøve golfsporten af med 3 gange træning med efterfølgende spil på vores Par-3 bane.

 

Royal Oak har super faciliteter, dygtige instruktører, en masse frivillige og udstyr til alle. Eneste krav er, at man er mellem 6 - 18 år og klar på lidt sjov og ballade.Samarbejdspartnere

21-01-2019