Klubhus

Ren stråtækt idyl i smukke omgivelser.

 

Klubhuset på over 1.000 m2 er opført i en meget smuk oval form med stråtag, og indpasset i det åbne golfmiljø. Beliggenheden ved 1. og 10. tee samt 18. green opfylder til fulde, alle de for et klubhus praktiske formål fra start til afslutning, for såvel private golfrunder, som større golfarrangementer af professionel standard.

Af praktiske faciliteter i topklasse kan nævnes: bar, restaurant, selskabslokale, møde - og konferencerum, golfshop, sekretariat, omklædningsrum med bad, terrasse med udsigt til 18. green og puttingreen, bagrum og batteriopladningsrum.


Træningsfaciliteter

Royal Oak råder over nogle fantastiske træningsfaciliteter.

 

Vi har en lang og bred Driving Range med dertil hørende Fairway Bunker, inkl. 3 overdækkede udslagssteder. Vi har en stor puttinggreen på 633 m2 foran restauranten ud mod banen.

 

På selve rangen slår vi fra græs, der er klippet i samme højde som fairways på banen. Det gør det lettere at finde fornemmelsen for svinget, og tage det med ud på banen.


Restaurant

 

I den smukke restaurant, kan vi betjene op til 150 gæster til spisning på én gang. Alle gæster er velkommen. Vores café område er det perfekte sted, når din tid er knap - men lysten er til noget lækkert.

På terrassen kan du nyde en forfriskning og samtidig følge spillet på 10. og 18. hul eller træningen på puttinggreenen foran klubhuset.

 

Se mere om Restaurant Royal Oak her.Samarbejdspartnere

19-01-2020