Golfophold til 795,-

- Åben hele året rundt

 

Læs mere om disse gode tilbud her:


Historie

 

Med anlægget af Royal Oak ved Jels Nedersø, er en gammel drøm blevet til virkelighed for Andrea Schou, stifteren af Royal Oak. Nemlig drømmen om at skabe en privat golfbane, beregnet til forretningsverdenen, i den meget smukke natur ved Jels med skove og søer. En bane som giver både private golfspillere og erhvervslivet helt nye muligheder for at dyrke den herlige sport.

 

Projektet tog sin begyndelse i 1988, hvor et areal på 70 ha. blev erhvervet. Den 9. maj 1992 blev banen officielt indviet, hvor statsminister Poul Schlüter slog det første slag.

 

Banens 18 huller er opbygget efter internationale standarder, og er som den første herhjemme opbygget efter amerikanske USGA-standard med meget store sandbyggede greens på ca. 700 kvm. i gennemsnit. 78 sandbunkers krydrer banen.

 

Fairway, greens og tees vandes ved hjælp af TORO automatisk vandingsanlæg, så banen også i tørre perioder stadig er grøn og lækker at spille på.

 

I den hyggelige restaurant kan du først og fremmest nyde et godt måltid og en kold fadøl, men også den skønne udsigt over det flotte golfanlæg.

 

I dag ejes banen af de 3 partnere, Lars Larsen (JYSK), Jørgen Schou (Jørgen Schou Holding) og Bjert Invest.

 

Vi glæder os til dit besøg på Royal Oak.Samarbejdspartnere

16-12-2017