Royal Oak er også erhvervslivets golfbane

Afviklingen af mere end 1000 Company Days gør os ikke til verdensmestre...

 

...men vi har prøvet det så mange gange før, og vi vil gøre alt for at få dit arrangement til at blive en succes.

Mange af vores gæster på Royal Oak kommer tilbage år efter år, og når de bliver spurgt, så er svaret: "Vi gør det, fordi vi ved, at tingene går som planlagt - ingen uventede overraskelser".


Company day

Hvor skal du afholde din Company Day?

 

Under fanebladet Company Day kan se du eksempler på, hvad en Company Day kan indeholde, hvad det koster, samt se en lille præsentationsfilm omkring afvikling af en Company Day på Royal Oak. Vi booker løbende Company Days ind til både denne sæson og til næste sæson, og nogle datoer er altid mere populære end andre. Har du haft et arrangement ved os i år, så har du første ret til samme dag i næste sæson. Rigtig mange af vores gæster booker samme dato til året efter, og det sker typisk den dag, de har deres arrangement, så derfor, hvis I ved hvornår I gerne vil have jeres arrangement, så ring allerede nu, og hør om datoen er ledig.


Erhvervsklubben

Et bredt udsnit af erhvervsledere samles 4 gange årligt til, at dyrke golfspillet, og udveksle erfaringer fra hverdagen. Ved hvert møde, vil der være en Gæstetaler.

 

Deltagerne mødes kl. 12.00 til en let frokost. Turneringen starter kl. 13.30 med 18 hullers spil ved gunstart. Efter turneringen er der fælles middag i restauranten, uddeling af præmier samt Gæstetalerens indlæg.

 

Ved hver af de første tre arrangementer belønnes dagens "over all" vinder med 1 billet til deltagelse på ErhvervsKlubbens årlige vinderrejse. Der er individuelle præmier pr. spillerunde. Ved afslutningsturneringen findes en totalvinder i to rækker. Vinderen modtager den "Blå jakke".

 

Læs mere under fanebladet Erhvervsklubben

 

Få nærmere oplysninger på telefon 74 55 32 94 eller på golf@royaloak.dk.


Bliv samarbejdspartner

På Royal Oak har vi en række ting vi kan gøre for dig, afhængigt af hvad du ønsker.

 

Vi skræddersyer samarbejdsaftaler med både eksponering af firmanavn på skilte, flag, rangebolde, i hulkopper osv. samt afholdelse af personalearrangementer, company days, buggyleje, træningslektioner osv.

 

Ønsker du at booke et møde eller høre nærmere, kan du kontakte os på
tlf. 74 55 32 94 eller golf@royaloak.dkSamarbejdspartnere

19-01-2020